TriFact365 voor AccountView

100% realtime factuurherkenning, altijd en overal beschikbaar

DOWNLOAD DE BROCHURE
AccountView
AccountView

TriFact365 voor AccountView

100% realtime factuurherkenning, altijd en overal beschikbaar

DOWNLOAD DE BROCHURE

Wil je veel sneller en goedkoper je boekhouding in AccountView bijwerken? TriFact365 levert een hypermoderne cloudoplossing voor digitale factuurverwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. Deze documenten kunnen gemakkelijk worden geüpload via de webapplicatie, e-mail en mobiele app. De realtime webapplicatie werkt volledig automatisch met zelflerende algoritmen en kan binnen enkele seconden een boekingsvoorstel presenteren.

TriFact365 koppelt ook met Visma eAccounting.

Klantverhalen van AccountView gebruikers

Ten Donkelaar Administratie & Advies

“Doordat wij onze werkomgeving gedigitaliseerd hebben middels gebruik van software zoals TriFact365 en Visma zorgt Ten Donkelaar ervoor dat bij elke vestiging de boekhouding op dezelfde manier verwerkt wordt.”

De Bruijn Administratiekantoor

“Onze klanten laten de facturen die zij van leveranciers ontvangen via hun eigen e-mailadres automatisch doorzetten. De factuur wordt dan direct in de juiste TriFact365 administratie ingelezen en wij hoeven alleen nog maar de controle uit te voeren.”

ASU Advies & Administratie

“TriFact365 is voor ons en onze klanten een tool voor sneller inzicht, beter en vlotter autoriseren en beter bladeren door het archief. Wij zien dat in toenemende mate facturen rechtstreeks ingediend worden in TriFact365.”

Meer info over de koppeling?

AFAS
DOWNLOAD DE BROCHURE

Vergaande integratie

TriFact365 verwerkt realtime al je inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes in jouw boekhouding. Voor elke boeking kan ook de bijbehorende PDF mee worden gestuurd naar jouw administratie!

Relaties kun je eenvoudig aanmaken of wijzigen in TriFact365, waarna deze ook realtime worden aangemaakt of gewijzigd in AccountView.

Boekingen kunnen geblokkeerd voor betaling ingeboekt worden in AccountView. Na goedkeuring in TriFact365 zullen deze dan worden vrijgegeven.

Facturen kunnen eenvoudig over verschillende periodes gespreid worden met de optie ‘Transitorische boeking‘.

Eenvoudige implementatie

Om een koppeling te leggen tussen TriFact365 en AccountView, is AccountView.Net vereist. Dit wordt standaard meegeleverd vanaf AccountView 9.6.
Ook kunnen we een implementatiepartner inschakelen die de koppeling voor je kan leggen. Hier zitten eenmalige kosten aan verbonden. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling.

Heb je hulp nodig tijdens het opstarten? Je kunt ons per e-mail en telefoon bereiken. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide kennisbank met veel informatie over de koppeling tussen TriFact365 en AccountView.

Ook deze bedrijven werken met AccountView en TriFact365

AccountView - Ten Donkelaar
AccountView - Schoonebeek Kieskamp
AccountView - Kantoor van de Mortel
AccountView - AT&C Accountants
AccountView - ASU Advies

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS