TriFact365 voor AFAS

100% realtime factuurherkenning, altijd en overal beschikbaar

DOWNLOAD DE BROCHURE
afas
AFAS
AFAS

TriFact365 voor AFAS

100% realtime factuurherkenning, altijd en overal beschikbaar

DOWNLOAD DE BROCHURE
AFAS

Wil je veel sneller en goedkoper je boekhouding in AFAS bijwerken? TriFact365 levert een hypermoderne cloudoplossing voor digitale factuurverwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. Deze documenten kunnen gemakkelijk worden geüpload via de webapplicatie, e-mail en mobiele app. De realtime webapplicatie werkt volledig automatisch met zelflerende algoritmen en kan binnen enkele seconden een boekingsvoorstel presenteren.

TriFact365 koppelt met AFAS Profit, Small Business en Accountancy Lite

Klantverhalen van AFAS gebruikers

Marion Mulkens, Spijker Accountancy

“Ik vind het erg fijn dat wanneer er geboekt moet worden op een nieuwe crediteur of debiteur, TriFact365 een voorstel presenteert. Dit scheelt mij veel tijd aangezien ik niet alle gegevens van de crediteur/debiteur handmatig in hoef te vullen”.

Gerard Keetels, Witlox VCS

“De kracht van TriFact365 zit in het hele factuurproces. Dus van slimme interactie met de klant voor het verzamelen van facturen tot en met de automatische boekingsvoorstellen die binnen een paar seconden klaar staan.”

Kees Kwakman, 100%NL Magazine

“Het programma werkt heel goed en de verwerking van inkoopfacturen in AFAS Profit is vrijwel meteen na goedkeuring van de factuur. Het scheelt ons heel veel tijd ten opzichte van handmatig inboeken”.

Meer info over de koppeling tussen TriFact365 en AFAS?

Whitepaper TriFact365
DOWNLOAD DE BROCHURE

Vergaande integratie

TriFact365 verwerkt realtime al je inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes in jouw boekhouding. Voor elke boeking kan ook de bijbehorende PDF mee worden gestuurd naar jouw administratie!

Relaties kun je eenvoudig aanmaken of wijzigen in TriFact365, waarna deze ook realtime worden aangemaakt of gewijzigd in AFAS.

Boekingen kunnen geblokkeerd voor betaling ingeboekt worden in AFAS. Na goedkeuring in TriFact365 zullen deze dan worden vrijgegeven.

Inkoop- en verkoopfacturen kunnen ook als projectboeking gemaakt worden in AFAS.

Eenvoudige implementatie

Voor de koppeling hebben we installatiebestanden en een handleiding beschikbaar. Je kunt vervolgens binnen enkele minuten aan de slag! Ook kunnen we een implementatiepartner inschakelen die de koppeling voor je kan leggen. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling.

Heb je hulp nodig tijdens het opstarten? Je kunt ons per e-mail en telefoon bereiken. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide kennisbank met veel informatie over de koppeling tussen TriFact365 en AFAS.

Ook deze bedrijven werken met AFAS en TriFact365

AFAS - Focus 4u
AFAS - Accountantskantoor Van den Berghe & Verdegaal
AFAS - Finergie Accountants en Belastingadviseurs
AFAS - Verhoeve Advies
AFAS - 100%NL Magazine

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS