Algemene voorwaarden partnerprogramma2018-03-27T08:00:07+00:00

Algemene voorwaarden partnerprogramma

 1. De partnerovereenkomst gaat in op de datum waarop het aanmeldformulier is ontvangen bij TriFact365. De looptijd is voor onbepaalde tijd. Er geldt géén opzegtermijn. Indien één der partijen de overeenkomst wenst te beëindigen, dan wordt dat via de TriFact365 portal kenbaar gemaakt. Er is nadrukkelijk niet sprake van een arbeidsovereenkomst.
 2. Na aanschaf van het separate TriFact365-abonnement (zie artikel 10) ontvangt de Business Partner een unieke partnercode van TriFact365.
 3. Zodra bij TriFact365 een nieuwe demoaanvraag binnenkomt met voorgaande partnercode dan valt deze na aanschaf van het abonnement onder deze Business Partner Overeenkomst.
 4. Voor de aanbreng van voorgaande abonnement (m.u.v. API-abonnementen) vergoedt TriFact365 onder de volgende voorwaarden een fee. De fee is gebaseerd op de omzet die TriFact365 factureert aan de door de Business Partner aangedragen klanten en zal elk half jaar worden vastgesteld. Het eerste jaar zal deze fee 50% bedragen.
 5. Na het eerste jaar is de hoogte van voorgaande fee afhankelijk van de prestaties die de Business Partner levert.
 6. De berekening voor voorgaande fee wordt elk kwartaal achteraf uitgevoerd door TriFact365. TriFact365 stuurt aan de Business Partner vervolgens een self-billing factuur. TriFact365 hanteert een betalingstermijn van 30 dagen.
 7. Support wordt verzorgd door TriFact365. Uitzonderingen hierop zijn complexere vraagstukken rondom boekhoudpakketten, waarvoor TriFact365 met gespecialiseerde derden samenwerkt.
 8. Relevante prijswijzigingen worden uiterlijk 1 maand van tevoren aan de Business Partner kenbaar gemaakt.
 9. De Business Partner kan de relatie met TriFact365 vormgeven door hiervan op zijn website een pagina over TriFact365 in te richten. TriFact365 zal hiertoe formeel marketingmateriaal (logo, etc.) verstrekken. Plaatsing van het logo van TriFact365 met een doorklik naar trifact365.nl wordt op prijs gesteld. Tevens meldt de Business Partner zich aan bij de volgende sociale media-kanalen van TriFact365:
  – LinkedIn-groep
  – Bedrijfspagina op LinkedIn
  – Bedrijfspagina op Twitter
 10. De Business Partner overeenkomst is gekoppeld aan een eigen abonnement op TriFact365 volgens de normale abonnementsvoorwaarden. Hierdoor worden de volgende punten gewaarborgd:
  – wederzijds commitment
  – informatiebron om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen bij beide partijen
  – support- en verkoopdoeleinden