Bonnen scannen en digitaal declareren

Alle bonnen en declaraties maak je in een handomdraai digitaal met de TriFact365 app.

START GRATIS
   
MAAK EEN AFSPRAAK

17.000 organisaties en accountants gebruiken de TrIFact365 app
Bonnetjes scannen met de app TriFact365

Bonnetjes scannen met de mobiele app van TriFact365 en realtime uploaden en verwerken.
Autoriseer facturen en bonnetjes met één swipe.

Zoals je misschien al gewend bent via onze webapplicatie, kun je ook via de mobiele app direct autoriseren en procureren. Voortaan is ook het goedkeuren, afkeuren, overslaan en commentaar toevoegen eenvoudig uit te voeren via de TriFact365 mobiele app.

Via onze webapplicatie kunnen autorisatie- en procuratieschema’s worden ingericht. Hiermee worden facturen en bonnetjes toegewezen voor beoordeling. Deze facturen en bonnetjes kunnen nu ook via de mobiele app van TriFact365 worden bekeken en verwerkt. Via de overslaan knop wordt een factuur achteraan de wachtrij gezet. De handige swipe-functie kan in het autorisatie- en procuratiescherm worden gebruikt.

 

Met de mobiele app van TriFact365 kun je snel foto’s maken van documenten en deze realtime uploaden. Zoals je misschien al gewend bent via onze webapplicatie, kun je ook via de mobiele app direct autoriseren en procureren. Voortaan is ook het goedkeuren, afkeuren, overslaan en commentaar toevoegen eenvoudig uit te voeren via de TriFact365 mobiele app.

Via onze webapplicatie kunnen autorisatie- en procuratieschema’s worden ingericht. Hiermee worden facturen toegewezen voor beoordeling. Deze facturen kunnen nu ook via de mobiele app van TriFact365 worden bekeken en verwerkt. Via de overslaan knop wordt een factuur achteraan de wachtrij gezet. De handige swipe-functie kan in het autorisatie- en procuratiescherm worden gebruikt.

Uploaden

Uploaden mobiele app TriFact365

Uploaden

bonnetjes

Goedkeuren

bonnetjes

Goedkeuren

Goedkeuren mobiele app TriFact365

Extra functies

bonnetjes

Extra functies

Extra functies mobiele app TriFact365

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS