Dit is TriFact365

Hey, hallo wil je ons beter leren kennen?

TriFact365 is een Nederlands FinTech bedrijf. Vol passie als het gaat om klanten en technologie. In ons DNA zit ‘Servicegerichtheid’, ‘Vernieuwing’ en ‘Vertrouwen’. We ontwikkelen innovatieve software voor de zakelijke markt.

Onze cloudsoftware is geschikt voor vrijwel iedere organisatie. Dit klinkt misschien erg ambitieus, maar we hebben werkelijk klanten in alle groottes en branches. Van MKB bedrijven tot multionationals, van kleine stichtingen tot ziekenhuizen en van de boekhouder op de hoek tot de grootste internationale accountantskantoren.

Robothand en mensenhand vormen een hart voor TriFact365

Wist je dat…

Onze bedrijfsnaam Grieks en Engels combineert? De 3 feiten zijn: “beter”, “sneller” en “voordeliger”.

Wat we precies doen?

Je kunt onze software het beste zien als een trechter die je boven één of meerdere boekhoudpakketten plaatst. Gebruikers stoppen documenten in deze trechter en TriFact365 zet deze om in automatische boekingsvoorstellen.

TriFact365 bespaart accountants en boekhouders veel tijd en verhoogt de kwaliteit van werkprocessen in organisaties, vandaar ook dat in zoveel verschillende branches met TriFact365 wordt gewerkt. De kern van onze software bestaat uit slimme algoritmen, oftewel machine learning en AI.

Onze missie

Onze missie is het sneller verwerken van financiële boekingsstukken. Wij laten ons aanspreken door vroegtijdige herkenning van de wensen van de klanten, het gedrag van concurrenten en de ontwikkelingen in de markt. Centraal in onze missie staan professionaliteit, klantgerichtheid en toepassing van moderne technologie.