Dit is TriFact365

Maak kennis met ons FinTech bedrijf!

Dit is TriFact365

Maak kennis met ons FinTech bedrijf!

TriFact365 is een Nederlands FinTech bedrijf. Vol passie als het gaat om klanten en technologie. We ontwikkelen innovatieve software voor de zakelijke markt. In ons DNA zit ‘Servicegerichtheid’, ‘Vernieuwing’ en ‘Vertrouwen’. Wist je dat wij alle algoritmen zelf ontwikkelen?

Onze cloudsoftware is geschikt voor vrijwel iedere organisatie. Dit klinkt misschien erg ambitieus, maar als bedrijf wil je bezig zijn met je product of dienstverlening, niet met de administratieve processen die daarbij horen. TriFact365 helpt een handje om documenten automatisch in jouw boekhoudpakket te krijgen. Door slimme automatisering zorg je dat bonnetjes en facturen met minder werk worden verwerkt. Dit zodat jij nog meer tijd hebt voor waar het om draait: ondernemen!

Wist je dat…

Onze drie kernwaarden voor software “Beter”, “Sneller” en “Voordeliger” zijn?
Vandaar ook de “Tri” (Grieks voor drie) en “Fact” (feiten). “365” staat voor continu alle dagen beschikbaar.

onze drie kernwaarden voor software “Beter”, “Sneller” en “Voordeliger” zijn?
Vandaar ook de “Tri” (Grieks voor drie) en “Fact” (feiten). “365” staat voor continu alle dagen beschikbaar.

Wat we precies doen?

TriFact365 levert een cloudoplossing voor digitale verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. Natuurlijk zit TriFact365 boordevol zelflerende algoritmen. Hierdoor kan onze software aangeboden facturen binnen enkele seconden als boekingsvoorstel presenteren, ook als deze nooit eerder zijn verwerkt. In de markt staan we bekend om de combinatie van hoog gebruiksgemak, eenvoudige implementatie en uitstekende support. Onze tarieven voor digitale factuurverwerking zijn de scherpste van Nederland.

Onze missie

Onze missie is het sneller verwerken van financiële boekingsstukken. Wij laten ons aanspreken door vroegtijdige herkenning van de wensen van de klanten, het gedrag van concurrenten en de ontwikkelingen in de markt. Centraal in onze missie staan professionaliteit, klantgerichtheid en toepassing van moderne technologie.

Onze visies

Doelstellingen

De belangrijkste doelstellingen van TriFact365!

Duurzaamheid en MVO

Bij elke beslissing worden gevolgen voor milieu, maatschappij, relaties en medewerkers meegewogen. MVO moet eenvoud, openheid, respect en kwaliteit uitstralen. En bovenal: duurzaam zijn. We zijn er voor alle stakeholders!

Topkwaliteit software

Scan en Herken 2.0: Dat is waar we in de zomer van 2019 zijn beland. Kwaliteit vertaalt zich in sneller en beter werk en maakt steeds meer handelingen rondom het verwerken van facturen en bonnetjes overbodig.

Samenwerken en inspireren

Zelf het goede voorbeeld geven en klanten enthousiasmeren door ze te betrekken in toekomstige productvernieuwingen. We bieden win-win constructies aan voor business partners en hebben respect voor anderen in de keten.

Marktleiderschap

We willen marktleider worden. Anno 2019 zijn we één van de weinige grote onafhankelijke Scan en Herken spelers die niet is opgekocht door een boekhoudpakket of private equity. Als Nederlands FinTech bedrijf zijn we hier blij mee, we zijn juist wendbaar en we luisteren naar klanten. Ons marktaandeel is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Elk jaar komt het marktleiderschap een stapje dichterbij.

Werken aan een excellente organisatie

In een excellente organisatie draait het om de medewerkers. Hoge medewerkerstevredenheid (een cijfer 8 is het minimum), laag ziektepercentage en een laag verloop. In zo’n stabiele organisatie presteren medewerkers op topniveau. Het is een kweekvijver voor nieuwe ideeën.

Continuïteit

Een bedrijf hoeft niet veel medewerkers te hebben om succesvol te zijn. Succesvol betekent voor ons een rol in de maatschappij. We willen een stabiele werkgever zijn voor trotse collega’s en hun familie. Onze omzet groeit jaarlijks rond de 50% en vanuit onze groei herinvesteren we winsten in onze software. Wij geloven dat dit succes te danken is aan onze strategie en de kernwaarden die we hebben bij TriFact365.

TriFact365 is een Nederlands FinTech bedrijf, gevestigd in Amersfoort, en daar zijn we trots op. We zijn trots op onze Nederlandse wortels en doen niet mee aan outsourcing naar lage loonlanden.

Zeven jaar TriFact365

In 2012 is TriFact365 opgericht en tot 2015 werd het part-time gerund door de twee oprichters Maarten van den Bosch en Martijn de Koning. Vanaf 2015 heeft TriFact365 een vlucht genomen door een bewuste keuze om vol in te zetten op deze groeibriljant. Vier jaar later zijn er ruim 12.000 organisaties die TriFact365 gebruiken en bedienen we deze met 9 collega’s vanuit het hart van Nederland.

Meer weten over onze software?

Ontdek direct de voordelen van TriFact365 voor jouw organisatie!

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

Meer weten over onze software?

Ontdek direct de voordelen van TriFact365 voor jouw organisatie!

DOWNLOAD DE WHITEPAPER