Dit is TriFact365

Hey, hallo wil je ons beter leren kennen?

TriFact365 is een Nederlands FinTech bedrijf. Vol passie als het gaat om klanten en technologie. In ons DNA zit ‘Servicegerichtheid’, ‘Vernieuwing’ en ‘Vertrouwen’. We ontwikkelen innovatieve software voor de zakelijke markt.

Onze cloudsoftware is geschikt voor vrijwel iedere organisatie. Dit klinkt misschien erg ambitieus, maar we hebben werkelijk klanten in alle groottes en branches. Van MKB bedrijven tot multionationals, van kleine stichtingen tot ziekenhuizen en van de boekhouder op de hoek tot de grootste internationale accountantskantoren.

Robothand en mensenhand vormen een hart voor TriFact365

Wist je dat…

Onze bedrijfsnaam Grieks en Engels combineert? De 3 feiten zijn: “beter”, “sneller” en “voordeliger”.

Wat we precies doen?

Je kunt onze software het beste zien als een trechter die je boven één of meerdere boekhoudpakketten plaatst. Gebruikers stoppen documenten in deze trechter en TriFact365 zet deze om in automatische boekingsvoorstellen.

TriFact365 bespaart accountants en boekhouders veel tijd en verhoogt de kwaliteit van werkprocessen in organisaties, vandaar ook dat in zoveel verschillende branches met TriFact365 wordt gewerkt. De kern van onze software bestaat uit slimme algoritmen, oftewel machine learning en AI.

Onze missie

Onze missie is het sneller verwerken van financiële boekingsstukken. Wij laten ons aanspreken door vroegtijdige herkenning van de wensen van de klanten, het gedrag van concurrenten en de ontwikkelingen in de markt. Centraal in onze missie staan professionaliteit, klantgerichtheid en toepassing van moderne technologie.

Onze visies

Doelstellingen

De belangrijkste doelstellingen van TriFact365!

Duurzaamheid en MVO

Bij elke beslissing worden gevolgen voor milieu, maatschappij, relaties en medewerkers meegewogen. MVO moet eenvoud, openheid, respect en kwaliteit uitstralen. En bovenal: duurzaam zijn. We zijn er voor alle stakeholders!

Topkwaliteit software

Bij ons geen stokoude software. Wist je dat het herstructuren van broncode ook wel “refactoring” wordt genoemd? Ook voor nieuwe features nemen we de tijd. TriFact365 software biedt een stevig fundament voor de lange termijn.

Inspireren

Zelf het goede voorbeeld geven en klanten enthousiasmeren door ze te betrekken in toekomstige productvernieuwingen. We bieden win-win constructies aan voor business partners en hebben respect voor anderen in de keten.

Marktleiderschap

Onze ambitie is marktleider worden. We zijn wendbaar en luisteren goed naar onze klanten. Mede hierdoor heeft ons marktaandeel de afgelopen jaren sterk kunnen groeien. Elk jaar komt marktleiderschap een stapje dichterbij.

Excellente organisatie

In een excellente organisatie draait het om de medewerkers. Hoge medewerkerstevredenheid, laag ziektepercentage en een laag verloop. In zo’n stabiele organisatie presteren medewerkers op topniveau. Een kweekvijver voor nieuwe ideeën..

Continuïteit

Een bedrijf hoeft niet veel medewerkers te hebben om succesvol te zijn. Succesvol betekent voor ons een rol in de maatschappij. We willen een stabiele werkgever zijn voor trotse collega’s en hun familie. Onze omzet groeit jaarlijks rond de 50%. Vanuit onze groei herinvesteren we maximaal in onze software.

TriFact365 is een Nederlands FinTech bedrijf, gevestigd in Amersfoort, en daar zijn we trots op. We zijn trots op onze Nederlandse wortels en doen niet mee aan outsourcing naar lage loonlanden.

Acht jaar TriFact365

In 2012 is TriFact365 opgericht en tot 2015 werd het part-time gerund door de twee oprichters Maarten van den Bosch en Martijn de Koning. Vanaf 2015 is het snel gegaan door een bewuste keuze om vol in te zetten op onze groeibriljant.

Medio 2020 gebruiken ruim 17.000 organisaties TriFact365 verspreid over Nederland, België, Duitsland en Spanje. Onze app wordt inmiddels tot in Nieuw Zeeland en Argentinië succesvol ingezet.

Meer weten over onze software?

Ontdek direct de voordelen van TriFact365 voor jouw organisatie!

DOWNLOAD DE WHITEPAPER

Meer weten over onze software?

Ontdek direct de voordelen van TriFact365 voor jouw organisatie!

DOWNLOAD DE WHITEPAPER