Scan en Herken

Inspraaksessie

1x per maand

TriFact365 | Arnhemseweg 10, Amersfoort

Denk mee over de ontwikkeling en verbetering van TriFact365!

Deel tijdens deze middag je ideeën en wensen en laat je door andere TriFact365 gebruikers inspireren. De inspraaksessies zijn geschikt voor alle klanten: accountants, grote bedrijven en kleine ondernemers, klanten die net begonnen zijn en klanten van het eerste uur. Iedereen is van harte welkom! Martijn de Koning (Directeur) en Kristian van Dijk (Product Owner) staan tot je beschikking tijdens de inspraaksessies. Ideaal om je wensen voor verbetering kenbaar te maken!

Om iedereen het woord te kunnen geven tijdens een Inspraaksessie, hebben we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Lukt het jou niet om bij een inspraaksessie aanwezig te zijn? Geen probleem! Het hele jaar door kun je jouw ideeën kenbaar maken via onze supportafdeling. Stuur een e-mail of neem telefonisch contact op om jouw ideeën door te geven.

LET OP: Per inspraaksessie mag er maar één persoon per organisatie worden afgevaardigd.

Waarom naar een Inspraaksessie gaan?

  • Volop gelegenheid om je ideeën naar voren te brengen
  • De Directeur én Product Owner geven antwoord op al je vragen
  • Je draagt actief bij aan de verbetering van de software
  • Kom in contact met andere TriFact365 gebruikers en leer van elkaar
  • Je krijgt een exclusief voorproefje van de nieuwste features


Programma

14.00 – 14.15 uur: Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
14.15 – 15.45 uur: Inspraaksessie
15.45 – 16.00 uur: Afsluiting

Spreker

Martijn de Koning
Martijn de KoningDirecteur TriFact365
Martijn is een ondernemer in hart en nieren. De basis daarvoor heeft hij gelegd als financieel specialist (Register Controller). Naast zelf een accountants- & administratiekantoor te hebben gehad, is Martijn altijd geïnteresseerd geweest in automatisering. Eigenlijk zit automatiseren in zijn bloed. Met TriFact365 biedt hij dé oplossing die de efficiency van een administratie enorm verhoogt.

Spreker

Kristian van Dijk
Kristian van DijkProduct Owner TriFact365
Kristian werkt sinds 2016 bij TriFact365. Veel klanten zullen hem waarschijnlijk al eens gesproken hebben wanneer ze vragen hadden over de werking van TriFact365. Sinds 2018 is Kristian intern verhuisd naar de afdeling Development om daar samen met de ontwikkelaars nieuwe functionaliteiten te bedenken en te ontwikkelen. Als Product Owner is hij de schakel tussen ‘Business’ en ‘IT’.