TriFact365 voor King Business Software

100% realtime factuurherkenning, altijd en overal beschikbaar

DOWNLOAD DE BROCHURE
King Business Software
King Business Software

TriFact365 voor King Business Software

100% realtime factuurherkenning, altijd en overal beschikbaar

DOWNLOAD DE BROCHURE

Wil je veel sneller en goedkoper je boekhouding in King Business Software bijwerken? TriFact365 levert een hypermoderne cloudoplossing voor digitale factuurverwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. Deze documenten kunnen gemakkelijk worden geüpload via de webapplicatie, e-mail en mobiele app. De realtime webapplicatie werkt volledig automatisch met zelflerende algoritmen en kan binnen enkele seconden een boekingsvoorstel presenteren.

TriFact365 koppelt ook met King Anywhere.

Klantverhalen van TriFact365 gebruikers

Marion Mulkens, Spijker Accountancy

“Ik vind het erg fijn dat wanneer er geboekt moet worden op een nieuwe crediteur of debiteur, TriFact365 een voorstel presenteert. Dit scheelt mij veel tijd aangezien ik niet alle gegevens van de crediteur/debiteur handmatig in hoef te vullen”.

Gerard Keetels, Witlox VCS

“De kracht van TriFact365 zit in het hele factuurproces. Dus van slimme interactie met de klant voor het verzamelen van facturen tot en met de automatische boekingsvoorstellen die binnen een paar seconden klaar staan.”

Martijn de Bruijn, De Bruijn Administratiekantoor

“Onze klanten laten de facturen die zij van leveranciers ontvangen via hun eigen e-mailadres automatisch doorzetten. De factuur wordt dan direct in de juiste TriFact365 administratie ingelezen en wij hoeven alleen nog maar de controle uit te voeren.”

Meer info over de koppeling tussen TriFact365 en King Business Software?

Whitepaper TriFact365
DOWNLOAD DE BROCHURE

Vergaande integratie

TriFact365 verwerkt realtime al je inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes in jouw boekhouding. Voor elke boeking kan ook de bijbehorende PDF mee worden gestuurd naar jouw administratie!

Relaties kun je eenvoudig aanmaken of wijzigen in TriFact365, waarna deze ook realtime worden aangemaakt of gewijzigd in King Business Software.

Per ongeluk een dubbele factuur geüpload? Geen probleem, TriFact365 geeft automatisch een melding wanneer een factuur al eerder is verwerkt.

Eenvoudige implementatie

Om een koppeling te leggen tussen TriFact365 en King Business Software, is de King Connector vereist. Deze wordt standaard meegeleverd vanaf King 5.60. Daarnaast hebben we een handleiding beschikbaar voor het leggen van de koppeling.

Heb je hulp nodig tijdens het opstarten? Je kunt ons per e-mail en telefoon bereiken. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide kennisbank met veel informatie over de koppeling tussen TriFact365 en King Business Software.

Ook deze bedrijven werken met TriFact365

Ten Donkelaar Administratie & Advies
100%NL Magazine
Crowe Foederer
XITE
CJP

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS