Exact Online koppeling met TriFact365

TriFact365 is officieel softwarepartner voor Exact Online.

Waarom zijn TriFact365 en Exact partners?

TriFact365 helpt bedrijven, non-profit organisaties, accountants en boekhouders met de verwerking van declaraties, inkoopfacturen en verkoopfacturen in Exact Online. Vanaf de start van het Exact App Center in 2013 zijn we erbij. Ruim 17.000 organisaties werken al met de digitale documentverwerking van TriFact365.

Mobiele app van TriFact365 voor Exact Online digitaal declareren

TriFact365 digitaal declareren

Volledig digitaal declareren doe je met onze mobiele app. Autoriseer met één swipe bonnetjes en declaraties. Werk waar gewenst met meerdere autorisatielagen, want werkstromen richt je binnen een paar minuten geheel zelfstandig in. Benut de kracht van de TriFact365 bonnetjes app voor Exact Online. Bevorder het nieuwe werken óók in jouw organisatie!

LEES MEER

TriFact365 factuurverwerking

Volledig digitaal alle inkomende facturen verwerken. TriFact365 factuurverwerking versnelt je boekhouding, verhoogt efficiency en bevordert de nauwkeurigheid in je administratie. Verhoog  je concurrentievermogen met de kracht van zelflerende boekingsvoorstellen.

LEES MEER
Controlescherm in TriFact365
Robothand en mensenhand vormen hart voor Exact Online

TriFact365 Scan en Herken

De kracht zit in slimme dataextractie met automatische boekingsvoorstellen tot op regelniveau. TriFact365 verwerkt alle belangrijke boekingsdocumenten zoals inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnen. Dit is de kern van onze software waarvoor we van gebruikers zulke hoge waarderingen ontvangen.

LEES MEER

Wat is Exact Online?

Exact Online is gestart in 2005 en is in Nederland marktleider op het gebied van MKB boekhoudsoftware. Het Exact App Center bevat een ruim aanbod van koppelingen zodat je Exact eenvoudig koppelt met software waar je graag mee werkt. TriFact365 is direct vanaf de start in 2013 zeer betrokken geweest bij het App Center en is één van de eerste Apps die is gekoppeld.

Wist je dat TriFact365 de meeste 5 sterren waarderingen heeft van alle 800 App Center koppelingen? Meer TriFact365 voordelen voor Exact.

Zelf alle voordelen ervaren van TriFact365?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS

Zelf alle voordelen ervaren van TriFact365?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS