Exact Online Scan & Herken software van TriFact365

Dé specialist in Scan & Herken ook voor Exact Online Software.

START GRATIS
pijl die naar Start Gratis wijst met tekst 17.000 organisaties werken al met TriFact365

Software partner voor Exact Online Scan & Herken

Officieel partner voor Exact Business Software betekent dat de koppeling met TriFact365 is gecertificeerd. Als partner van Exact Online staat TriFact365 op het Exact App Center en mogen we met alle ruim 500.000 administraties koppelen. Onze Scan & Herken integratie met Exact Online is diepgaand en automatiseert binnen een paar minuten je administratie(s) waardoor je tijd & geld bespaart.

TriFact365 is dé specialist in Scan & Herken en is te koppelen met alle top 10 boekhoudpaketten in Nederland. Meer dan 17.000 organisaties en ruim 600 accountantskantoren werken al met onze slimme cloudsoftware.

Exact Online logo met laptop voor Scan & Herken software

Exact Online gebruikers waarderen onze Scan & Herken software

Onze toonaangevende Scan & Herken software is beschikbaar voor alle Exact Online gebruikers. Wist je dat TriFact365 voor alle top 10 boekhoudpakketten in Nederland de meeste 5-sterren referenties behaalt? Ook als je kijkt in het Exact Online App Center dan zie je dat TriFact365 de beste beoordelingen ontvangt. Kijk maar eens in het Exact Online App Center en selecteer de optie “best beoordeeld” – en tel dan de aantallen 5 sterren referenties. Dit is objectief het bewijs dat TriFact365 de meeste 5 sterren referenties heeft van alle ruim 800 apps.

Exact gebruikers waarderen TriFact365 vooral vanwege snelheid (realtime), eenvoud, kostenbesparing en uitstekende service.

Ook deze bedrijven koppelen onze Scan & Herken software met Exact Online

Logo YourSurprise voor Exact Online Scan & Herken software
Logo FINVIZI voor Exact Online Scan & Herken software
Logo Crowe Foederer voor Exact Online Scan & Herken software
Logo XITE voor Exact Online Scan & Herken software
Logo Diks autoverhuur voor Exact Online Scan & Herken software

Meer info over de koppeling tussen TriFact365 en Exact Online?

Whitepaper TriFact365 voor Exact Online Scan Herken Software
DOWNLOAD DE BROCHURE

Hoe werkt Scan & Herken voor Exact Online?

De TriFact365 cloudoplossing zet je in voor digitale verwerking van facturen én bonnetjes. Naast inkoopfacturen verwerkt onze software ook verkoopfacturen naar Exact Online. Het proces naar Exact gaat als volgt: allereerst verzamel je met het aanleverportaal van TriFact365 alle boekingsstukken, hiertoe heb je 3 mogelijkheden via portaal (1), e-mail (2) en/of mobiele app (3). Vervolgens gaat onze webapplicatie voor je aan de slag met slimme OCR (optical character recognition) en zelflerende algoritmen, waarna binnen enkele seconden een boekingsvoorstel volgt.

Met 1 klik maak je nieuwe relaties aan. Wijzigen van relaties is ook eenvoudig in TriFact365, alle aanpassingen zijn meteen beschikbaar in Exact.

Facturen blokkeer je eenvoudig voor betaling. Na goedkeuring in TriFact365 zijn facturen direct in Exact vrijgegeven.

Facturen boek je gespreid over verschillende periodes met de optie ‘Transitorische boeking‘.

Natuurlijk verwerkt TriFact365 ook internationale facturen zodat je ook in vreemde valuta sneller boekt.

Internationaal presteren met Exact Online, ook dat kan!

TriFact365 is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans en Spaans, deze talen sluiten perfect aan bij de landen waar Exact business software beschikbaar is. In het buitenland werken al flink wat dochterbedrijven van onze klanten met TriFact365. Heeft jouw organisatie ook vestigingen in het buitenland dan werken deze precies op dezelfde manier zoals je in Nederland met ons gewend bent.

Klantverhalen van Exact Online gebruikers

Klantvoorbeeld Spijker Accountants met Exact Online Scan Herken Software

Marion Mulkens, Spijker Accountancy

“Ik vind het erg fijn dat wanneer er geboekt moet worden op een nieuwe crediteur of debiteur, TriFact365 een voorstel presenteert. Dit scheelt mij veel tijd aangezien ik niet alle gegevens van de crediteur/debiteur handmatig in hoef te vullen”.

Logo Krol Wezenberg Accountants koppelt Exact Online Scan Herken software met TriFact365

Dirk Krol, Krol Wezenberg Accountants

Voor onze klanten omarmen wij nieuwe technieken om de financiële processen nog soepeler te laten verlopen. Naast de 100% factuurherkenning biedt TriFact365 ons ook een prima klantenservice. De vragen en wensen van mijn collega’s worden snel en op prettige wijze beantwoord.”

Integreer eenvoudig San & Herken met Exact Online

Het maakt niet uit of je  met Exact Boekhouden of met Exact Accountancy werkt.  welk pakket van Exact Online je gebruikt.  De TriFact365 koppeling leg je zelfstandig en binnen een paar minuten. De integratie is krachtig en werkt naar beide kanten real-time omdat gebruik wordt gemaakt van de Exact Rest API.

Open je TriFact365 voor de eerste keer opent dan start meteen een intuïtieve werkinstructie die je begeleidt bij het realiseren van de koppeling. Kom je er zelfstandig niet uit? Geen probleem, TriFact365 biedt voor alle Exact Online gebruikers gratis support, dus ook voor het leggen van de koppeling.

Exact logo
Robothand en mensenhand vormen een hart voor TriFact365

De voordelen van TriFact365 Scan & Herken voor Exact Online gebruikers

TriFact365 software levert toonaangevende nauwkeurigheid in Scan & Herken. Onze cloudportal verwerkt facturen bloedsnel. Alle facturen worden binnen enkele seconden omgezet in een journaalpost. Ook complexe facturen met 600 boekingsregels worden door onze zelflerende algoritmen tot op regelniveau verwerkt.

Tot slot bieden we al jaren de scherpste Scan & Herken tarieven van Nederland, zodat iedere organisatie laagdrempelig de voordelen kan benutten. Wanneer start jij met het versnellen van je Exact Online administratie(s)?

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS