Twinfield koppeling met TriFact365

Krachtige integratie van TriFact365  met Twinfield.

Waarom een koppeling?

TriFact365 helpt professionals, boekhouders en accountants met slimme factuurverwerking en declaraties in Twinfield. Wist je dat ruim ruim 17.000 organisaties al werken met de digitale documentverwerking van TriFact365?

Mobiele app van TriFact365 voor Twinfield digitaal declareren

Digitale declaraties en bonnetjes

Met de TriFact365 verwerk je supersnel bonnetjes en declaraties. Maak eenvoudig een foto, upload deze en klaar! Optioneel kun je natuurlijk ook documenten digitaal goedkeuren met werkstromen voor autoriseren en procureren. Werk slimmer en ruim 50% voordeliger met de TriFact365 App.

LEES MEER

Digitale facturen

Hybride werken met PDF, UBL en papieren facturen, dit realiseer je in een handomdraai met TriFact365 factuurverwerking. Verhoog de efficiency van je kantoor en start vandaag met de voordelen voor inkoopfacturen én verkoopfacturen!

LEES MEER
Controlescherm in TriFact365
Robothand en mensenhand vormen hart voor Exact Online

TriFact365 Scan en Herken?

Twinfield is waar het allemaal begon met TriFact365 in 2012. Onze Scan & Herken oplossing was toen al vernieuwend en in korte tijd hebben we veel gebruikers overtuigd van onze software. Natuurlijk werkt Twinfield, sinds de overname door Kluwer (in 2015), standaard met Basecone. Door 30 dagen gratis proberen kun je TriFact365 vergelijken met Basecone en zelf bepalen wat voor jou het beste werkt.

LEES MEER

Wat is Twinfield?

Twinfield Boekhouden richt zich op accountants, boekhoudproffessionals en ondernemers. Het bedrijf is in 2011 overgenomen door Kluwer, dé wereldwijde aanbieder van professionele informatie, diensten en softwareoplossing.

Wist je dat TriFact365 één van de allereerste koppelingen heeft gelegd? Alle TriFact365 voordelen voor Twinfield.

Zelf alle voordelen ervaren van TriFact365?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS

Zelf alle voordelen ervaren van TriFact365?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS