Unit4 Multivers koppeling met TriFact365

TriFact365 en Unit4 zijn officieel softwarepartners.

Waarom zijn TriFact365 en Unit4 partners?

TriFact365 helpt coporates, MKB, non-profit en accountants met de verwerking van declaraties, inkoopfacturen en verkoopfacturen in Unit4 (online én server). Ruim 17.000 organisaties werken al met de digitale documentverwerking van TriFact365.

Mobiele app van TriFact365 voor Exact Online digitaal declareren

TriFact365 digitaal declareren

Ontdek digitale fiattering met de TriFact365 Mobiele App. Bonnetjes keur je voortaan goed met één klik of swipe. Ook het uploaden van foto’s werkt intuïtief. Met TriFact365 heb je nooit meer last van verfromfraaide bonnetjes die onleesbaar worden in je portemonnee.

LEES MEER

TriFact365 factuurverwerking

Ook alle soorten inkoopfacturen en verkoopfacturen digitaliseert en automatiseert TriFact365 je boekhouding. Het maakt niet uit in welk bestandsformaat je aanlevert, of dit nu PDF, UBL, JPG, TIFF, PNG is. TriFact365 converteert eenvoudig naar PDF en stelt automatisch een journaalpost voor tot op regelniveau.

LEES MEER
Controlescherm in TriFact365
Robothand en mensenhand vormen hart voor Exact Online

TriFact365 Scan en Herken

Als jarenlang partner van Unit4 weten ook de implementatiepartners inmiddels wat TriFact365 betekent als Scan & Herken specialist. Met onze toonaangevende herkenning van bonnetjes én facturen breng je je administratie binnen enkele minuten in topconditie. Benut ook alle voordelen en start vandaag nog met innoveren!

LEES MEER

Wat is Unit4?

Unit4 levert cloud ERP voor MKB en grootbedrijf. De Bedrijfssoftware, waartoe ook Multivers en Boekhoudgemak behoren, is in 2020 verkocht aan Exact, waarmee TriFact365 ook koppelt. Op basis van de informatie die Exact heeft verstrekt zien wij geen veranderingen in de wijze waarop we onze Unit4 klanten blijven bedienen.

Wist je dat TriFact365 de meeste 5 sterren waarderingen heeft van alle top 10 boekhoudpakketten?

Zelf alle voordelen ervaren van TriFact365?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS

Zelf alle voordelen ervaren van TriFact365?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS