TriFact365 voor Non-profit organisaties

Als stichting of vereniging altijd je administratie up-to-date

MAAK EEN AFSPRAAK

TriFact365 voor Non-profit organisaties

Als stichting of vereniging altijd je administratie up-to-date

MAAK EEN AFSPRAAK

Verzamel facturen en bonnetjes voortaan digitaal en in de cloud.
Als penningmeester en bestuurder heb je altijd inzicht en volledig grip op je factuurstroom.

Ontdek alle voordelen van TriFact365!

 • Eén plek in de cloud voor al je facturen en bonnetjes
 • Een simpele structuur voor je hele organisatie
 • Automatisch boekingsvoorstel binnen enkele seconden
 • PDF-splitter waarmee je in één keer een stapel facturen kunt scannen en verwerken
 • Inclusief werkstromen voor digitaal goedkeuren van facturen
 • Mobiele app voor fotograferen van bonnetjes

Wat is TriFact365?

Als stichting of vereniging wil je natuurlijk niet te veel tijd kwijt zijn aan je boekhouding. TriFact365 levert tijdbesparing voor alle stichtingen of verenigingen die facturen of bonnetjes verwerken. Onze cloudsoftware fungeert als een trechter voor jouw boekhoudpakket. Maak jij voortaan ook slim gebruik van automatische werkstromen die naadloos aansluiten op jouw inkomende of uitgaande facturenstroom? Natuurlijk kun je ook bonnetjes fotograferen en doorsturen via onze mobiele app of gewoon via de portal. Onze software herkent vervolgens de factuur of het bonnetje en presenteert binnen enkele seconden een boekingsvoorstel. TriFact365 heeft een realtime koppeling met alle top 10 boekhoudpakketten.

Een slimme trechter voor facturen, bonnetjes en declaraties

Met TriFact365 hebben penningsmeesters en bestuursleden een concrete oplossing in handen waarmee je via een mobiele app facturen en bonnetjes kunt aanleveren en optioneel goedkeuren. Een handige pushnotificatie geeft aan of er wat voor je klaarstaat. Daarnaast is het mogelijk om de facturen aan te leveren per e-mail. De facturen komen dan automatisch in onze portal terecht waarna direct een boekingsvoorstel wordt gegenereerd. Vanzelfsprekend kun ook je facturen opgeslagen op je pc, netwerk, Sharepoint of bijvoorbeeld Dropbox handmatig via je verkenner in de portal uploaden. Benut de voordelen van TriFact365 als digitale trechter voor facturen, bonnetjes en declaraties!

Non-profit organisaties

We zijn trots dat veel non-profit organisaties werken met TriFact365. Enkele voorbeelden zijn:

 • Zorginstellingen, ziekenhuizen en artsenpraktijken;
 • Kinderdagverblijven, scholen & universiteiten;
 • Sportverenigingen;
 • Belangenverenigingen;
 • Woningcorporaties;
 • Culturele instellingen, kerken, etc.

Digitale factuurverwerking met TriFact365

Vrijgesteld van BTW

Voer je als stichting of vereniging een administratie zonder BTW? Geen probleem! In TriFact365 hebben we speciaal voor deze stichtingen of verenigingen een instelling beschikbaar die hiermee rekening houdt. Daarnaast zijn er veel andere instellingen beschikbaar zodat je de workflow compleet naar eigen wens kunt inrichten en aanpassen.

Zeer gebruiksvriendelijk en eenvoudige implementatie

TriFact365 is zeer gebruiksvriendelijk en vereist weinig implementatietijd. Ook andere bestuursleden zonder boekhoudkundige kennis kunnen probleemloos met de portal werken. Heb je even hulp nodig? Uit de 5-sterren referenties bij de grootste boekhoudpakketten in Nederland (AFAS, Exact Online, Twinfield) kun je al snel opmaken dat we het meest gebruiksvriendelijk zijn en uitmuntende support bieden.

Digitaal facturen goedkeuren

Binnen TriFact365 zijn uitgebreide autorisatiemogelijkheden beschikbaar. Je kunt ongelimiteerd gratis gebruikers aanmaken voor bestuursleden die facturen en bonnetjes uploaden en/of goedkeuren. Meerdere gebruikers parallel of na elkaar, verplicht en/of optioneel, het is allemaal geen probleem voor TriFact365. Papieren facturen die rondzwerven ter goedkeuring is verleden tijd.

Meer weten over de mobiele app?

Mobiele app voor bonnetjes en declaraties

Met de mobiele app van TriFact365 kun je eenvoudig bonnetjes fotograferen en deze realtime uploaden in de administratie. Deze komen dan automatisch in de werkstroom terecht. Daarnaast kun je ook facturen goed- en afkeuren via de mobiele app. Met één simpele swipe heb je facturen, bonnetjes en declaraties al goedgekeurd. Handig als je nog die paar minuten hebt vlak voor een afspraak.

De mobiele app van TriFact365 is gratis te downloaden via de App Store (iOS) en de Google Play Store (Android).

Scherpe tarieven voor stichtingen en verenigingen

Ook voor stichtingen en verenigingen hebben we de scherpste tarieven van Nederland. Zo betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk verbruikt en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

Vraag een proefversie aan van TriFact365 en test alle functionaliteiten 30 dagen gratis!

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

Vraag een proefversie aan van TriFact365 en test alle functionaliteiten 30 dagen gratis!