UBL-facturen verwerken

Bespaar tijd en geld met verwerken van UBL-facturen

START GRATIS
MAAK EEN AFSPRAAK

UBL
UBL

UBL-facturen verwerken

Bespaar tijd en geld met verwerken van UBL-facturen

START GRATIS
MAAK EEN AFSPRAAK

UBL-facturen foutloos en sneller verwerken met TriFact365.
Hanteer één uniforme werkwijze voor je UBL- én PDF-facturen!

Ontdek alle voordelen van TriFact365!

 • Eén plek in de cloud voor al je facturen en bonnetjes
 • Een simpele structuur voor je hele organisatie
 • Automatisch boekingsvoorstel binnen enkele seconden
 • PDF-splitter waarmee je in één keer een stapel facturen kunt scannen en verwerken
 • Inclusief werkstromen voor digitaal goedkeuren van facturen
 • Mobiele app voor fotograferen van bonnetjes

UBL staat voor Universal Business Language en is een standaard XML-formaat voor elektronische facturen. Deze e-facturen worden in de praktijk steeds vaker gebruikt en de verwerking van papieren facturen is hiermee verleden tijd. UBL-facturen bieden een paar belangrijke voordelen voor organisaties:

 1. Tijdwinst
  Overtypen in het boekhoudpakket is overbodig. De facturen kunnen direct ingelezen worden waarmee de handmatige handelingen worden verminderd. Vermindering van de handelingen levert directe tijdwinst en kostenbesparing op.
 2. Foutloze verwerking
  Doordat een dergelijke factuur automatisch wordt ingelezen, kunnen er geen typefouten ontstaan. Menselijke en handmatige handelingen zijn immers foutgevoelig.

TriFact365 levert een cloudoplossing waarmee UBL-facturen automatisch verwerkt kunnen worden. Inkoop- en verkoopfacturen kunnen eenvoudig aangeleverd worden via de e-mail. Alle velden van de factuur worden automatisch herkend en omgezet in een boekingsvoorstel. Doordat deze e-facturen altijd dezelfde structuur hanteren, worden de boekingsregels direct uitgesplitst. Dit levert voor jou en de organisatie directe tijdwinst op.

Waarschijnlijk ontvang je naast UBL-facturen ook nog PDF-facturen. Met TriFact365 kun je beide soorten facturen op een uniforme werkwijze verwerken. Daarnaast kunnen bonnetjes eenvoudig met de mobiele app van TriFact365 ingediend worden. Ook zijn digitale werkstromen voor autorisatie beschikbaar. Met TriFact365 is het dus niet meer nodig om met verschillende programma’s je facturen te verwerken. Daarnaast worden alle verwerkte facturen opgeslagen in jouw digitale TriFact365-archief. Zo heb je al jouw facturen overzichtelijk op één plek in de cloud en kun je zelf bepalen met wie je deze deelt.

UBL

TriFact365 Scan en Herken is UBL Ready!

TriFact365 heeft succesvol de UBL Ketentest doorlopen en is volledig UBL Ready. TriFact365 is hiermee geschikt voor UBL inkoop- én verkoopfacturen!

TriFact365 biedt ook automatische regelherkenning voor UBL-facturen. Je hebt altijd gegarandeerd 100% herkenning en kunt binnen no-time deze facturen boeken.

Binnenkort ook beschikbaar voor PDF-facturen!

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS

Zelf alle voordelen ervaren van Scan en Herken?

PLUG & PLAY: Binnen 1 minuut GRATIS aan de slag zonder verplichtingen!

START GRATIS