TriFact365 voor Unit4 Multivers

100% realtime factuurherkenning, altijd en overal beschikbaar

DOWNLOAD DE BROCHURE
Unit4 Multivers
Unit4 Multivers

TriFact365 voor Unit4 Multivers

100% realtime factuurherkenning, altijd en overal beschikbaar

DOWNLOAD DE BROCHURE

Wil je veel sneller en goedkoper je boekhouding in Unit4 Multivers bijwerken? TriFact365 levert een hypermoderne cloudoplossing voor digitale factuurverwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. Deze documenten kunnen gemakkelijk worden geüpload via de webapplicatie, e-mail en mobiele app. De realtime webapplicatie werkt volledig automatisch met zelflerende algoritmen en kan binnen enkele seconden een boekingsvoorstel presenteren.

TriFact365 koppelt met Unit4 Multivers Small – Xtra Large (Lokaal + Online).

Klantverhalen van TriFact365 gebruikers

Elly van Zon, Van Zon & Warmerdam Accountants

“Als modern accountantskantoor gebruiken wij Unit4 Multivers Online in combinatie met TriFact365. Met TriFact365 bieden we onze klanten een compleet online proces voor de verwerking van inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes. De integratie tussen Unit4 Multivers en TriFact365 werkt erg goed. Ik kan iedereen die met Unit4 Multivers Online werkt aanraden om TriFact365 te proberen.”

Dirk Krol, Krol Wezenberg Accountants

“Voor onze klanten omarmen wij nieuwe technieken om de financiële processen nog soepeler te laten verlopen. Naast de 100% factuurherkenning biedt TriFact365 ons ook een prima klantenservice. De vragen en wensen van mijn collega’s worden snel en op prettige wijze beantwoord.”

Meer info over de koppeling tussen TriFact365 en Unit4 Multivers?

Whitepaper TriFact365
DOWNLOAD DE BROCHURE

Vergaande integratie

TriFact365 verwerkt realtime al je inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes in jouw boekhouding. Voor elke boeking kan ook de bijbehorende PDF mee worden gestuurd naar jouw administratie!

Relaties kun je eenvoudig aanmaken of wijzigen in TriFact365, waarna deze ook realtime worden aangemaakt of gewijzigd in Unit4 Multivers.

Boekingen kunnen geblokkeerd voor betaling ingeboekt worden. Na goedkeuring van de betreffende gebruikers zal deze boeking worden vrijgegeven voor betaling in Multivers.

Implementatie

Wanneer Unit4 Multivers op een lokale server draait, is een installatie van onze service vereist. We hebben een implementatiepartner beschikbaar die deze installatie kan uitvoeren. Hier zitten eenmalige kosten aan verbonden.

Maak je gebruik van Unit4 Multivers Online? Dan is de koppeling eenvoudig binnen enkele minuten gelegd.

Voor een volledige werking van de koppeling is de Business Connector en Document Manager nodig. Neem hiervoor contact op met Unit4.

Heb je hulp nodig tijdens het opstarten? Je kunt ons per e-mail en telefoon bereiken. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide kennisbank met veel informatie over de koppeling tussen TriFact365 en Unit4 Multivers.

Ook deze bedrijven werken met Unit4 Multivers en TriFact365

Verhoeve Advies
Van Soest & Partners
Crowe Foederer
Schoonebeek & Kieskamp Accountants
Van Zon & Warmerdam Accountants